• Тел.:
  • +38 (098) 284-45-51
  • +38 (067) 247-87-33
  • Instagram - genetikaiselektsia
  • e-mail:
  • info@gsel.com.ua

Дизайн доїльного залу

Планування приміщень є важливим аспектом при будівництві будь-якого доїльного блоку або комплексу приміщень для утримання худоби. Загальна ефективність діяльності ферми може бути поліпшена за допомогою оптимальних планувальних рішень. Крім того, за рахунок впровадження найкращих практик можна значно скоротити витрати на прибирання та значно поліпшити шляхи внутрішнього переміщення корів. 

За останні десятиліття компанія Dairymaster накопичила великий досвід у галузі дизайну та розробки доїльних комплексів. У нас є стандартні розробки, що включають безліч планувальних типів, і при цьому всі креслення можна змінювати відповідно до вже існуючих споруд. 

Наша проектна група допоможе вам запроектувати доїльний зал, який повною мірою задовольняє Ваші вимоги. Ми пропонуємо своїм клієнтам повний спектр послуг, починаючи з першого контакту з відділом продажів до розробки проекту, що відповідає Вашим вимогам, а також надання консультацій та експертних порад по Вашому проекту. Після схвалення проекту і завершення будівельних робіт, монтажна група займеться встановленням обладнання.  Але на цьому наші відносини не закінчуються, оскільки ми намагаємося підтримувати довгострокову співпрацю з усіма нашими клієнтами. 

Всі встановлене обладнання підпадає під сервісне обслуговування, що гарантує отримання максимальної ефективності роботи Вашого господарства.