• Тел.:
  • +38 (098) 284-45-51
  • +38 (067) 247-87-33
  • Instagram - genetikaiselektsia
  • e-mail:
  • info@gsel.com.ua

Продукція

ПП «Генетика і селекція» співпрацює з найбільшими виробниками в світі. Продукція підтверджена сертифікатами якості, ветеринарними сертифікатами, племінними свідоцтвами.
Обладнання для ферм

Обладнання для ферм

Доїльна система «Дейрімастер», яка використовується нашою компанією, є найбільш ефективною, зручною і делікатною для тварин. На основі наукових досліджень нашими фахівцями були створені максимально продуктивні й автоматизовані доїльні зали, що забезпечують оптимальний надій і піклуються про збереження здоров’я молочної залози корови. Завдяки модульному типу пропоновані доїльні зали можуть успішно використовуватися на молочних фермах з поголів’ям від 40 до 5000 і більше тварин.
Генетичний матеріал бугаїв-плідників

Генетичний матеріал бугаїв-плідників

Генетичний матеріал постачається від компанії CRI (США), яка має 80 представництв у світі і займає 30% внутрішнього ринку США. Пропонується сперма бугаїв оцінених за нащадками, оцінених за геномом, сексована сперма за статтю.
Вівці

Вівці

З 2016 року в Україну з Франції завезена сперма баранів м`ясних порід: вандейська, шароле, суффольк. Сперма розфасована в пайєти по 0,25 мл. Осіменіння лапароскопічним методом. Отримана перша партія ягнят.
Кози

Кози

В 2013 році вперше за останні 40 років з Франції завезена спермопродукція цапів. Спермопродукція представлена двома промисловими породами: зааненська і альпійська. Отримане потомство дає 5-6л молока.
Обладнання та інструменти

Обладнання та інструменти

Великий спектр інструментів та матеріалів для тваринництва.
Система вентиляції

Система вентиляції

ВЕНТИЛЯЦІЯ - КОМФОРТ - НАДІЙ - ПРИБУТОК.
Для голштинів діапазон комфортної температури знаходиться в межах від-18 до +24С. Відповідно чим вища продуктивність, тим важливіше постає питання активної вентиляції. 
Вентиляція, яку пропонує наша компанія відрізняється тим, що ми охолоджуємо безпосередньо тварину,  а не приміщення. Це набагато ефективніше.


Генетичний матеріал кнурів-плідників (США)

Генетичний матеріал кнурів-плідників (США)

З 2019 року наша компанія розпочала поставки глибокозамороженої сперми кнурів-плідників з США найбільш популярних порід - йоркшир, ландрас та дюрок.