• Тел.:
  • +38 (098) 446-90-15
  • +38 (067) 247-87-33
  • e-mail:
  • info@gsel.com

Сир з козиного молока

Фета

Фета

Традиційний грецький сир з козиного молока. Найвідоміший в світі сорт свіжого сиру. Він широко використовується в салатах і як складова соусів. Ззовні нагадує молодий пресований сир, однак смак має більш виражений, солонуватий, з ніжною молочною кислинкою. Фета є незмінним інгредієнтом грецького салату, в якому він поєднується з помідором, огірком, солодким перцем, цибулею, маслинами та оливковою олією.
Качота з в'яленими помідорами

Качота з в'яленими помідорами

Італійський напівтвердий сир з козиного молока. Класичний, з добавками та спеціями: спеція «Літня», суміш перців, в'ялений томат, оливки, грецький горіх та ін. Період дозрівання короткий, його можна вживати через двадцять-тридцять днів, а зберігати до двох років. Жовта скоринка оточує біле тіло сиру, яке має м'яку текстуру та смак. Качота є чудовим столовим сиром. До Качоти підійдуть білі вина з вираженим фруктовим смаком.
Грецький горіх

Грецький горіх

Качота (Caciotta)
Італійський напівтвердий сир з козячого молока. Класичний, з добавками і спеціями: оливки, волоський горіх, пажитник та ін.
Альпійський

Альпійський

Твердий сир з групи швейцарських сирів, мінімум місячної витримки.

Сир Альпійскій- твердий, відноситься до швейцарської групи сирів, з коров'ячого або з козячого молока з додаванням грибної трави. Має особливий характерний смак, має приємний горіховий післясмак.

Вознесенський з травами

Вознесенський з травами

Твердий сир голандської групи з козиного молока з додаванням пряних трав

Сир Вознесенівський - відноситься до голландської групи сирів, з коров'ячого молока або з козячого молока з сумішшю трав. У суміш трав входить часник. Суміш трав створює букет ароматів і вишуканість смакової палітри.


Гауда

Гауда

Твердий сир голандської групи, щільної консистенції дрібнопористий, мінімум місячної витримки

Сир Гауда- відноситься до голландської групи сирів, з коров'ячого молока з в'яленими томатами, з козячого молока чистий або з кропивою. Молодий сир має ніжну текстуру і вершковий смак, видержаний, більш щільний, насичений в післясмаку з'являється гостринка.

Качокавало

Качокавало

Качокавалло має вигляд краплі сльози в жорсткій їстівній шкірці і за смаком нагадує італійський сир проволоне, тобто він м'який і солодкий.

Сир Качокавалло- відноситься до групи італійських сировсемейства Паста Філата. Головка в формі груші. Буває різної зрілості, до 2-х місяців -має свіжий солодкуватий смак, буває з кислинкою. До 6-ти місяців -стає більш твердим, сухим з ​​більш гострим смаком. Витриманий понад 12-ти міс. Стає твердим з насиченим смаком з горіховими нотками. Можлива присутність на скоринці природною цвілі.


Кроттен

Кроттен

М'який французький сир з козиного молока має доволі різкий запах.

Сир Кроттен- французька група сирів, м'який козячий сир з білою цвіллю. Володіє тонким горіховим смаком і яскравим ароматом. Має кілька ступенів зрілості. Молодий сир має щільну м'якоть. Витриманий 2-3 тижні може мати плинність. Витриманий 1-2 місяці твердне всередині і зовні набуваючи нових відтінків смаку. Витриманий 3-4 місяці твердий на стільки, що може кришитися і тріскатися і використовується для натирання і в соусах. Скоринка може бути покрита білою з вкрапленнями блакитної цвілі.

Маасдам

Маасдам

Представник сирів натурального визрівання, отримав свою назву на честь маленького міста Маасдам в Нідерландах. Сир більш пористий і має солодкувато-горіховий смак.

Горобиновий з зірою

Горобиновий з зірою

Сир трьохмісячної витримки з зірою.

Сир Горобиновий- голландська група сирів, з коров'ячого або з козячого молока з приправою зіра, має яскравий жовто-оранжевий колір благодаряекстрактуаннато- це барвник рослинного походження з насіння дерева Бікс Орельяна (лат. Bíxaorellána), яке росте в тропічних і субтропічних лесах.Має пікантний інтенсивний смак.